blom logo 250x150

Copyright © 2013. All Rights Reserved
Designed By
Weblandia
YLLÄPITO

blom header 700x300

Tuotteet

 • JärjestelmäintegraatiotOpen or Close

  Palovaroitin, rikosilmoitin, kameravalvonta ja kulunvalvonta KAIKKI yhdellä ruudulla, yhdellä ohjelmalla

  Esgarf on yhteinen graafinen käyttöliittymä Pelcon järjestelmien, kulunvalvonta-, murto-, video- ja palohälytyksien sekä niiden elementtien ja ryhmien ohjauksia varten. Grafiikan avulla alajärjestelmässä hälyttävän elementin paikka havaitaan välittömästi pohjakuvassa sekä samalla saadaan hälytyskohtainen toimintaohje ja videokuva hälytyskohteesta näytölle.

  Konfigurointipalvelin

  Suunnittelun lähtökohtana on ollut parantaa erityisesti suurten järjestelmien käytettävyyttä ja helpottaa järjestelmän päivityksiä. Tämän mahdollistaa omana palveluna toimiva konfigurointipalvelin, johon kaikki pohjakuvat ja laitesijoittelut tallennetaan. Tällöin myös järjestelmän varmuuskopiointi helpottuu.

 • KameravalvontaOpen or Close

  Erilaisia tapoja kuvata, siirtää-, tallentaa- ja käyttää kuvaa on useita. Oikean menetelmän valitsemiseen vaikuttavat mm. kuvausolosuhteet ja kuvan tallennus- ja käyttötarpeet. Kerro meille mitä haluat kuvata, ja mitä haluat kuvalta. Me kerromme miten se onnistuu!

 • KulunvalvontaOpen or Close

  Kulunvalvonta on perusturvaa, jonka päälle voi rakentaa monipuolisen turvallisuuden suojaamaan yrityksen toimintoja - unohtamatta kuitenkaan asiakkaiden ja henkilöstön omaisuutta ja tietoja. Sillä voi jopa turvata yrityksen toiminnan jatkumisen.

  Esmikko kulunvalvonta on modulaarinen, jossa on asiakaskohtaiset sovellukset. Se on joustava.
  Siihen voi liittää uusia ominaisuuksia, jotka takaavat järjestelmälle pitkän elinkaaren. Järjestelmä on riippumaton maantieteellisistä välimatkoista ja rakennusten määrästä.

  Kulunvalvontaan voi myös yhdistää työajanseurannan.

  Esmikko on integroitujen turvallisuussovellusten selkäranka ja "peruspalikka" ja sitä käytetään graafisella käyttöliittymällä.

 • LukituspalvelutOpen or Close

   

 • OviautomaatitOpen or Close

   

 • OvipuhelimetOpen or Close

   

 • PaloilmoitinjärjestelmätOpen or Close

  Tiesithän, että uuden pelastustoimilain myötä paloturvallisuus on entistä enemmän yrityksen/kiinteistönhaltijan vastuulla?

  Toimitamme kotimaisen ESMI Finland: in FX- tuoteperheen paloilmoitinjärjestelmiä FX NET on modulaarinen kokonaisratkaisu, jonka laajentaminen on helppoa ja kustannustehokasta. FX NET –keskuksen modulaarisuus mahdollistaa järjestelmän rakentamisen tarpeiden mukaan. Verkotettu ja hajautettu järjestelmärakenne lisää järjestelmän nopeutta, turvallisuutta, luotettavuutta sekä parantaa entisestään toimintavarmuutta kiinteistön kaikissa tilanteissa.

 • RikosilmoittimetOpen or Close

  Markkinajohtajan parhaat ratkaisut kotien ja toimitilojen suojaamiseksi. DSC valvoo väsymättä silloinkin kun kotona tai toimistossa ei ole ketään. Luotettava järjestelmä takaa levollisen yöunen ja huolettoman loman. Osana elämän turvallisuutta.

 • TyöajanseurantaOpen or Close

  Esmikko 2000-kulunvalvontajärjestelmän 600-sarjan väyläohjaimiin voidaan liittää TA 602 päätteitä työajanseurantaan tai lounasseurantaan. Päätelaite toimii erikseen kummassakin tehtävässä. Päätteet toimivat samoilla etätunnisteilla kuin kulunvalvontalukijat.

  Työaikapääte soveltuu kaikkien työaikojen rekisteröintiin. Leimauksilla puhelinvaihteenhoitajat tietävät henkilöstön läsnäolon. Näin ihmiset tavoitetaan aiempaa paremmin ja asiakaspalvelu toimii. Lounasseuranta mahdollistaa ruokailun kulkukortilla.